Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان طبق اعلام مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمان، برنامه این سازمان در سال ۱۴۰۱ برچیدن کلاس های کانکسی است و اولویت با مدارس مستقل کانکسی که آمار کلاس های آن بیش از ۱۰ دانش آموز است، بوده و تا مهر ۱۴۰۲ همه مدارس کانکسی برچیده می شوند.

رضا هدایتی عصر امروز هفتم شهریورماه در نشست خبری به مناسبت هفته دولت گفت: بخشی از اعتبارات این نهاد دولتی بوده که۹۰ درصد آن از طریق اعتبارات ملی و ۱۰ درصد دیگر از محل بودجه های استانی تامین می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او، با اشاره به اقدامات خیرین مدرسه ساز، در ادامه اظهار کرد: امروز هفتم شهریورماه، ۶۴ پروژه آموزشی با اعتبار ۵۸۰ میلیارد تومان در سطح استان تحویل آموزش و پرورش شد.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمان عنوان کرد: طی یکسال اخیر ۲۵۰ هزار مترمربع آسفالت در مدارس استان انجام شد، همچنین ۴۷۰ چشمه سرویس بهداشتی در مدارس احداث شده یا در دست ساخت است.

او با اشاره به ایزوگام مدارس عنوان کرد: مدارسی که در سیل در هفت شهرستان جنوبی و چهار شهرستان شرقی استان دچار آسیب شده بودند، تعمیر شده اند.

به گفته هدایتی، استان کرمان در یک سال اخیر جهش بزرگی در بحث تجهیزات و هوشمند مدارس داشته است به گونه ای که ۲۷ میلیارد تومان برای هوشمندسازی هنرستان های استان از اعتبارات ملی جذب شده و بودجه هوشمندسازی فضای آموزشی و کلاس های آموزشی در سال ۹۹ حدود ۵ میلیارد تومان بوده که در سال گذشته به ۴۰۰ میلیارد تومان رسیده است.

او در ادامه می گوید: در ۶ ماهه اول سال جاری در بحث مدارس خیرساز، ۱۱۳ میلیارد تومان تعهدات خیرین داشتیم و ۳۰ میلیارد تومان توافقنامه نیز با خیرین در حال انعقاد داریم که در مجموع حدود ۱۴۰ میلیارد تومان بوده این در حالی است که در سال گذشته حدود ۱۲۰ میلیارد تومان تعهد خیرین داشتیم.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمان با اشاره به طرح آجر به آجر، اظهار کرد: مشارکت مردم استان در پویش "صحن حرم، مدرسه ام" بسیار خوب بوده به گونه ای که تاکنون کرمان در این زمینه در جایگاه سوم کشوری قرار داریم.

او با ابراز خرسندی از تخصیص اعتبارات خوب در سفر رئیس جمهور به استان در حوزه آموزش و پرورش عنوان کرد: ۱۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل مدارس تصویب شد که ۶۰۰ میلیارد تومان آن برای تکمیل فضاهای آموزشی نیمه تمام است ضمن آنکه در همین راستا نیز مقررر شد عملیات اجرایی پنج خوابگاه دانش آموزی بزودی آغاز شود

به گفته هدایتی، امسال ۷۷۷ کلاس درس مجهز به سیستم های سرمایشی و گرمایشی استاندارد شده و ۲۰۰ کلاس درس دیگر تا اول مهرماه نیز به این آمار اضافه می شود.

او با بیان اینکه ظرف سه سال آینده سیستم های سرمایشی و گرمایشی مدارس استان استاندارد می شوند می افزاید: اکنون هیچ مدرسه ای بخاری نفتی در استان وجود ندارد. در جنوب استان کلاس های درسی فاقد سیستم سرمایش و گرمایش هست که مجهز کردن آنها به سیستم های استاندارد در دستور کار قرار دارد.

طبق اعلام مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمان، حدود ۵۰ درصد مدارس غیردولتی استان که خانه مدرسه بودند از استحکام لازم برخوردار نبودند. صدور تایید استحکام بنای آنها بر عهده مهندسین ذیصلاح است و موسسه غیردولتی باید مجوز استحکام بنا بگیرند و مدارس تایید استحکام بنا خود را تا ۸ فروردین ۱۴۰۱ باید ارایه می دادند و اکنون همه مدارس غیردولتی که مجوز می گیرند استحکام بنا دارند. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مدارس کانکسی سازمان نوسازی مدارس استانی علمی و آموزشی توسعه و تجهیز مدارس استان کرمان مدیرکل نوسازی میلیارد تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۷۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نهضت «نذر مدرسه سازی» در اردبیل راه اندازی می شود

به گزارش خبرنگار مهر، بهزاد محمدی بعدازظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران در اردبیل اظهار کرد: ۲۷ اردیبهشت ماه شاهد برگزاری بیست و ششمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان خواهیم بود که در محل دانشگاه محقق اردبیلی برگزار می شود.

وی خاطرنشان کرد: در آستانه برگزاری این جشنواره جمعه همایش پیاده روی برگزار شده و هفته آینده نیز برنامه های متنوعی در آستانه برگزاری جشنواره خیرین مدرسه ساز برگزار خواهد شد.

مدیرکل نوسازی مدارس استان اردبیل افزود: همزمان با برگزاری این جشنواره افتتاح دو مدرسه ۶ کلاسه و ۹ کلاسه را در اردبیل و گرمی شاهد خواهیم بود.

محمدی بیان کرد: مدرسه شهید غفاری نوران در ۶ کلاس در این ایام افتتاح می شود تا دانش آموزان در فضایی مناسب تر تحصیل خود را انجام دهند.

وی گفت: مدرسه ۹ کلاسه تندگویان گرمی نیز همزمان با برگزاری بیست و ششمین جشنواره خیرین مدرسه ساز به بهره برداری خواهد رسید.

مدیرکل نوسازی مدارس استان اردبیل ادامه داد: برای جشنواره امسال برنامه های مختلفی تدارک دیده شده و با دعوت از صاحبان کارخانه ها و بنگاه های اقتصادی و واحدهای تولیدی و صنعتی همچنین بهره گیری از ظرفیت سازمان نظام مهندسی، نظام پزشکی، نهادها، سازمان ها و موسسات دولتی و غیردولتی در قالب مشارکت اجتماعی آنها را به ساخت و تجهیز مدارس ترغیب و تشویق خواهیم کرد.

محمدی هزینه سنگین ساخت مدرسه را یادآور شد و بیان کرد: با توجه به اینکه برخی خیرین و مجموعه های همراه نوسازی توان ساخت یک مدرسه را ندارند تلاش می کنیم تا آنها را به پرداخت هزینه ساخت یک مترمربع مدرسه و یا خرید میز، صندلی، کامپیوتر، لپ تاب و سایر محصولات مدرسه ترغیب کنیم.

وی با اشاره به پائین بودن سرانه فضای آموزشی در پنج شهرستان اردبیل، پارس آباد، مشگین شهر، خلخال و اصلاندوز تصریح کرد: برای کاستن از این دغدغه ها ساخت دو هزار کلاس درس در قالب سند توسعه فضاهای آموزشی در استان پیش بینی شده که عمده این مدارس به شکل مجتمع آموزشی احداث و تحویل آموزش و پرورش می شود.

مدیرکل نوسازی مدارس استان اردبیل خاطرنشان کرد: ۵۰۰ کلاس درس از این تعداد با همت خیرین، ۵۰۰ کلاس درس با اعتبارات ملی و استانی و یک هزار کلاس درس نیز از محل مولدسازی در مدت سه سال اجرایی و عملیاتی خواهد شد.

محمدی مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) را در ساخت این واحدها یادآور شد و اظهار کرد: ۴۰۰ کلاس درس در سال جاری به همت این قرارگاه احداث می شود که ساخت ۸۸ کلاس درس شروع شده است.

وی گفت: به غیر از ۵ شهرستان یاد شده ما در مابقی شهرستان ها مشکلی از بابت فضای آموزشی نداریم و حتی در برخی شهرها نظیر نیر سرانه فضای آموزشی بالای ۱۰ مترمربع است.

مدیرکل نوسازی مدارس استان اردبیل ادامه داد: در شهرستان اصلاندوز با احداث دو مدرسه ۱۲ کلاسه مشکل تا حد زیادی رفع خواهد شد اما در اردبیل و پارس آباد به ساخت بیش از یک هزار و ۲۰۰ کلاس درس نیاز مبرم داریم.

کد خبر 6100824

دیگر خبرها

  • ساخت ۴۳ مدرسه با حدود ۲۰۰ کلاس درس در استان مازندران
  • تلاش برای تحویل ۱۲ هزار کلاس درس تا پایان امسال
  • فرمانداران با اولویت‌بندی نسبت به حل مشکل مدارس کانکسی اقدام کنند
  • نهضت «نذر مدرسه سازی» در اردبیل راه اندازی می شود
  • تحویل ۳۰۰ کلاس درس در اردبیل تا پایان سال
  • ۸۵۰ کلاس درس در استان بوشهر ساخته شد
  • استانداردسازی ۱۱۰ مدرسه در چهارمحال و بختیاری
  • ۲۰۷ کلاس درس در سال ‌۱۴۰۳ ساخته می‌شود
  • آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان
  • ۱۱۸ کلاس درس تا مهرماه در کهگیلویه و بویراحمد آماده تحویل است